Saavutetta­vuusse­loste

Tervetuloa, tämä on 10Monkeysin saavutettavuusseloste, joka koskee Tulevaisuusmatka-sivua ja on laadittu 24.3.2022. Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Palvelu täyttää kaikki saavutettavuusvaatimukset.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Anna saavutettavuuspalautetta sähköpostilla tulevaisuusmatka@eira.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle osoitteeseen tulevaisuusmatka@eira.fi. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
Puhelinnumero vaihde: +358 295 016 000

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi. Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen valvomalla jatkuvasti saavutettavuuden toteutumista sekä tekemällä tarvittavat korjaustoimenpiteet. Tarjoamme tukea käyttäjille joille digipalvelut eivät ole saavutettavissa sähköpostitse ja tarvittaessa puhelimitse.

Tämä verkkosivusto/sovellus on julkaistu: 24.3.2022